Injinji wandelsokken - Bestel nu en loop morgen met minder blaren

Injinji wandelsokken - Bestel nu en loop morgen met minder blaren

Je bent op zoek naar Injinji wandelsokken? Dat komt goed uit, want die hebben wij uiteraard in ons assortiment. 

Injinji wandelsokken

Injinji maakt heel veel sokken. Ze hebben eigenlijk voor alles wel een geschikte teensok. Op het gebied van hiking is echter iets aan de krappe kant als je het ons vraagt. Ze hebben de outdoor-collectie, met daarin twee mooie wollen sokken. Een crew en een mini-crew. 

De Outdoor serie is ontworpen voor hardlopen en wandelen op ruige trails in onvoorspelbaar weer. De Outdoor Midweight Crew Wool teensok, die onlangs is geüpgraded naar een Merino wol constructie, heeft een geribbeld been en de hoogte van de crew voor een strakkere, meer ergonomische pasvorm die vuil en puin buiten houdt. Het middengewicht badstoffen voetbed verhoogt het comfort, terwijl het kenmerkende Injinji vijf-tenen ontwerp ervoor zorgt dat de voet volledig kan worden benut door het bevorderen van de natuurlijke spreiding van de voet.

injinji hiker

Naast de outdoor-sokken van Injinji is er ook nog de Liner + Hiker. Dit is een combinatie van twee sokken. 

De Liner + Hiker is een perfecte sokkenset voor elk wandelavontuur - van een snelle dagwandeling tot een meerdaags rugzakavontuur. De Liner is een ultradunne basislaag die is ontworpen om zweet van je voet af te voeren - zodat deze droog en comfortabel blijft. Omdat de tenen gescheiden zijn, wordt huid op huid wrijving geëlimineerd, waardoor blaren worden voorkomen. De Hiker wordt over de Liner gedragen voor meer demping en bescherming. De Hiker weerspiegelt de vorm van uw tenen, waardoor er meer ruimte is en minder klitten ontstaan.

 

liner hiker

Uiteraard kun je ook rustig op andere teensokken van Injinji gaan wandelen. Zeker in de zomer kan een lage running sok of ultra sok ook heerlijk zijn.
Terug naar blog