Goedkope teensokken

Goedkope teensokken

Goedkoop is duurkoop zeggen ze altijd, maar toch kun je ook op hoge kwaliteit teensokken een prima deal krijgen als je wilt. Goedkope teensokken willen we natuurlijk allemaal, maar na 1 keer wassen een gat erin willen we natuurlijk niet. 

Kwaliteit teensokken

Er zijn heel veel teensokken. Je ziet ze tegenwoordig ook wel eens bij bepaalde discounters liggen voor prijzen die eigenlijk te mooi om waar te zijn zijn. En dat zijn ze ook. Ze zijn dun, passen niet goed en hebben nul ondersteuning. Verder zijn ze van slecht materiaal gemaakt en slijten ze snel. Oftewel, goedkoop is duurkoop. Je kunt ze snel weggooien, zit zonder sokken en hebt toch betaald.

Originele teensokken

Wij verkopen een aantal merken teensokken en voor al deze merken steken we de handen in het vuur. Ben je op zoek naar de originele teensokken? Dan kom je al snel uit bij het Californische bedrijf Injinji, de grondlegger van de populaire teensokken.

Goedkope teensokken

"Mooi verhaal, maar ik wil gewoon goedkope teensokken!" Dat is natuurlijk geen probleem. Bij ons kun je ook betaalbare teensokken scoren. En wel op diverse manieren;

1. Kijk eens in de SALE. Daar staan al onze afgeprijsde sokken. Kleuren die uit de collectie gaan, laatste maten en sokken waar we er nog te veel van hebben liggen prijzen we af. De kwaliteit is er niet minder om.

2. Schrijf je in voor de nieuwsbrief. Helemaal linksonder op onze website staat een kopje waar je je mailadres achter kunt laten. Schrijf je in en krijg een kortingscode.

3. Doe mee aan ons rewards-programma. Je spaart automatisch punten bij elke bestelling, als je een review achterlaat, als je ons volgt op Instagram en nog veel meer. Klik rechtsonder op de button "rewards" voor meer info.

Terug naar blog